Oare Constituția României  va mai fi oare respectată?

O țară întregă răsuflă ușurată ….în sfârșit eminența neagră a acestei țări premierul Cîțu,  a fost demis cu tot cu guvern….Românii au răbufnit de atâtea silnicii, josnicii, minciuni, incitare la ură, vaccinare forțată,  distrugerea economiei și majorității activităților și sectoarelor vitale din acestă țară extraordinar de frumoasă și având încă resurse; capabilă să renască din tăvălugul de datorii și jecmănire cruntă în care a fost târâtă cu atâta perseverență.  Cu toate acestea….contrar Constituției se mențin aceleași josnicii și silnicii care au exasperat o țară întreagă.  Iată dovezile clare, concrete, care arată clar ignorarea flagrantă, plină de nepăsare și răuvoitoare având ca slogan furibund paranoia ”protejării” populației. Fapt care a distrus o țară întreagă. Iată în continuare opinia unei doamne avocat cu argumente pertinente, față de situația de fapt care se prelungește fără măsură și abuziv, neținând cont de CONSTITUȚIE!  În numele  Covidiadei anulează tot, încălcă mai  toate drepturile fundamentale, că deh, ei  tăie și spânzură în țara aceasta!

Victory Gladys

ATENȚIE!!!….HOTĂRÂREA privind prelungirea stării de alertă este NULĂ din minim 3 considerente:

1)GUVERNUL a fost DEMIS de către Parlament prin moțiune de cenzură în data de 05 octombrie 2021;

2)GUVERNUL la acest moment este doar INTERIMAR, iar conform dispozițiilor imperative ale art.110(4) din Constituția României „îndeplinește NUMAI actele necesare pentru ADMINISTRAREA actelor publice”;

3)Hotărârea nr.80/06.10.2021 a CNSU nu poate fi aprobată prin nicio Hotărâre de Guvern, deoarece GUVERNUL NU  MAI poate da astfel de hotărâri.

Guvernul, împreună cu CNSU, la acest moment, au recurs la un mijloc dolosiv(viclean), invocând în conjunctura actuală, cea de interimat, „menținerea măsurilor adoptate în Hotărârea de Guvern nr.932/ 09 septembrie 2021″….. ceea ce este complet nelegal pentru următoarele MOTIVE :

-HG nr.932/09 septembrie 2021 are valabilitate exclusiv 30 de zile și oricum este neconstituțională;

-Chiar dacă se păstrează integral conținutul ei, având în vedere că aceasta vizează restrângerea de drepturi și libertăți fundamentale, OBLIGATORIU trebuie o nouă aprobare, ceea ce înseamnă o nouă hotărâre care la acest moment este dublu neconstituțională  – prin conținut și prin faptul că Guvernul interimar nu poate da hotărâri prin care se restrâng drepturi și libertăți;

-Dispozițiile art.53 (2) privind restrângerea exercițiului unor drepturi și libertăți, NU sunt obiectul îndeplinirii actelor de administrare a treburilor publice. 

Pe cale de consecință, orice act și tertip pe care Guvernul de conivență cu CNSU prin arafat vrea să îl facă la acest moment în materie de eradicare de drepturi și libertăți cetățenești, este absolut ILEGAL și NUL de drept!!!

Deci….de astăzi,  08 octombrie 2021, juridic, nu mai este nici o stare de alertă!!!

În plus, REȚINEȚI: NOI SUNTEM PUTEREA POLITICĂ!!! 

Ei sunt lucrătorii noștri plătiți de noi din taxele și impozitele noastre, iar arafat este doar un angajat care a jurat credință poporului român și țării noastre,  atunci când i s-a acordat privilegiul de a primi cetățenia română…. motiv pentru care NOI avem dreptul să cerem socoteală, iar ei au obligația exclusivă  să răspundă la ceea ce noi îi întrebăm!!!”

Avocat Marina-Ioana Alexandru – Președintele Asociației Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL)