OGLINDA VIEŢII

 

 

Divinul este infinit!

 

 

 

 

Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.

 

oglinda vietii

Ideea realizării acestui site s-a concretizat după o îndelungă perioadă în care am asistat uimită, indignată, oripilată, alături de voi, români de pretutindeni, la starea de distrugere, de rea voință, de nepăsare criminală și ură înverșunată îndreptată asupra poporului român.

Am asistat, ca noi toți, la vânzarea activelor țării, la înstrăinarea cu „bună” știință a bogățiilor solului și subsolului pentru niște dividende de nimic, la distrugerea sistematică a învățământului, sănătății, culturii, tradițiilor autentice care ne mențin unicitatea și care reprezintă de fapt coloana vertebrală a unui neam…. Asistăm plini de indignare cum femeile și tinerele fete sunt răpite, sechestrate, bătute, umilite, obligate la prostituție și OMORÂTE! În țară dau iama ca niște păsări de pradă pedofili și homosexuali care ne ademenesc copiii, îi răpesc, îi supun la perversiuni oribile, culminând cu uciderea! Acest colț de rai, Țara Noastră, a devenit locul în care Europa își trimite deșeurile și toxinele pentru a fi reciclate!  Aici, ca miasma lor să fie respirată de noi toți!  Asistăm, aparent neputincioși, la năvala clanurilor interlope care fac de fapt legea, scăpând basma curată după ce pradă, șantajează, fură, fac trafic de persoane și impun legea bunului plac, ucigând și mutilând pe viața persoanele care îndrăznesc să le stea în cale. Trăim din plin experientele sinistre, facute pe un întreg popor îndopat cu produse alimentare pline de toxine care sunt refuzate peste tot în Europa, dar sunt numai bune pentru români, în timp ce produsele românești sunt aruncate pe apa sâmbetei, pentru că, vezi Doamne, nu sunt aliniate cu standardele europene…..! 

Asistăm cum se iodează sarea fără rost și abuziv, rezultatul fiind explozia bolilor de tiroidă și autoimune.

Suntem bombardați de ani întregi cu știri și informații mincinoase, lugubre, care ne intoxică și încearcă să ne sfărâme și unica rază de speranță. Mai nou, acum dacă vreun artist îndrăznește să-și expună prin artă părerile contra sistemului, cum este cazul lui Tudor Gheorghe, este imediat ridiculizat și umilit de câțiva epigoni, deranjați că fărădelegile lor sunt expuse în fața publicului larg de un român autentic (vezi concertul Tot Degeaba). 

Geme țara și se zbate…. Peste cinci milioane de români,  majoritatea oameni tineri, intelectuali, medici, iau calea străinătății pentru că nu au cu ce sa-și crească copiii, și doresc un trai oarecum decent… România a fost introdusă într-un carusel al împrumuturilor și datoriilor enorme și nejustificate în care cei care ne vând bucată cu bucată se lăfăie în huzur cu salarii și pensii exorbitante, deși talpa țării trăieste de pe o zi pe alta! Mai nou, acum vor sa devoreze și ultimele păduri românesti, băgându-și ghearele lacome până și în parcurile naționale – sanctuare vii, cu fauna și flora autohtonă, unicele rămase în Europa, care ne protejează de mii de ani -, muți, orbi și surzi la geamătul copacilor seculari care sunt culcați la pământ de utilajele firmelor (evident străine) care se îmbogățesc peste noapte din aurul verde al unei națiuni. secătuindu-i și ultima picătură de vlagă! Iar padurarii integri care păzesc legea sunt amenințați, bătuți sau chiar OMORÂȚI! 

Dezastrul ecologic la care asistăm este monstruos(perturbarea climei, alunecări de teren, secetă, tornade, distrugerea biodiversității, etc.) Culmea hilarului și paranoiei este că autostrada care ar urma să fie construită, unind Transilvania cu Muntenia, este blocată pentru protejarea unui gândac care traiește în… pădurile de fag! Adică protejăm gândacii dar anihilăm pădurile și toate fauna și flora aferente, fără nici un scrupul! Mă intreb: acest proiect al protejării gândacului nu era valabil și pentru pădurile decimate din 2002 de Holzindustry Schweighofer din Austria -firmă care rade tot? 

O CULME A ÎNCĂLCĂRII  CONSTITUȚIEI devine obligativitatea vaccinării fortațe, de-a valma, fără a ține cont de restricții, contraindicații, efecte adverse care produc deseori grave îmbolnăviri și chiar decese, totul ducând la ÎNGRĂDIREA DREPTULUI DE A DE A DISPUNE DE PROPRIUL TRUP garantat tot prin Constituție! Nimic, nici opinia publică, nici medicii, farmaciștii, nici studiile cercetătorilor, nici forurile internaționale care arată clar cum această imunizare este forțată și fără temei, după cum expune, de ex.emplu, dr. Bruce Lipton în materialul expus pe platforma youtube: ”https://www.youtube.com/watch?v=iMmefwgU0 , nici ONG-urile sau persoanele fizice etc, nu par a opri elanul distuctiv al celor care conduc azi România. Aceștia nu țin DELOC CONT DE OPINIA CETĂȚENILOR și A PERSOANELOR COMPETENTE CARE SUNT VERTICALE, CI DOAR DE „PROPRIILE” DECIZII, DE FAPT, EXECUTĂ COMENZILE PRIMITE DIN ALTE SURSE ce nu au NIMIC de a face cu necesitățile și dorințele propriei națiuni! 

Ce arată aceasta este simplu de observat: dezinteresul criminal, ura disimulată față de poporul român sub așa-zisa „grijă” de a proteja populația, prin informări mincinoase și trunchiate, prin împiedicarea medicilor de bună credință să-și exercite meseria conform jurământului lui Hipocrate, prin manipularea opiniei publice folosindu-se de mass-media aservită… Și exemplele pot conținua…Le-am selectat pe acestea, ca fiind cele mai evidente.  

Această listă a dezastrelor poate conținua pe pagini întregi.. LE ȘTIM CU TOȚII! …Dar nu acesta este singurul obiectiv al creării acestui site. Nu doar acesta! Noi, cei câțiva entuziaști care ne-am hotărât să creăm practic acest sui generis proiect  dorim ca, pe lângă informarea pertinentă, cu trimitere la surse, să prezentăm și realizările neamului românesc, care în acest context pot fi numite eroice. 

Astfel în oglindavietii.ro vom aborda o serie de subiecte pe care le-am grupat într-un editorial și sase domenii distincte care considerăm că sunt de actualitate și  acoperă într-o bună măsură anumite cerințe actuale pe care noi, editorii, le considerăm prioritare în contextul mondial actual. Aceste domenii conțin la rândul lor sub-grupe în care abordăm punctual informații pe care cititorii noștri le doresc în mod special. 

  • Astfel , primul domeniu l-am denumit  SĂ FIM SĂNĂTOȘI!
  • Al doilea domeniu l-am intitulat PENTRU SUFLET

Aici abordam în mod specific anumite subiecte accesibile tuturor și cu metode ușor de aplicat pentru diverse categorii de vârstă, adaptate ritmului cotidian și nevoilor omului contemporan.

  • Al treilea domeniuLUMEA ÎN IMAGINI ȘI CUVINTE se referă la situația planetară actuală, la contextul socio-economico-politic, în care vom aborda și din altă perspectivă derularea evenimentelor actuale.
  • Al patrulea domeniu se numește, PE-UN PICIOR DE PLAI, PE-O GURĂ DE RAI.

Integrarea țării noastre în acest mozaic superb al națiunilor care alcătuiesc planeta albastră. 

  • Al cincilea domeniu, am hotărat să aducă o notă de optimism și o stare de bine, de aceea l-am intitulat UMOR – PORȚIA DE BUNĂ-DISPOZIȚIE

Suntem deschiși la colaborări și cu alte oraganizații interne și internaționale, ONG-uri, persoane fizice și juridice care impărtășesc viziuni asemănătoare, au pregatire adecvată, entuziasm și sunt dispuse la acțiuni concrete în vederea transformării situației de facto din această țară, într-o viziune benefică, specifică mileniului 3 în care drepturile omului și Constituția acestei țări să fie respectate! 

De asemenea, colaborăm și cu un nutriționist atestat care va aviza rubrica dedicată Nutriției.  

Vă așteptăm cu drag și voioșie alături de colectivul de redacție, în această frumoasă aventură de a prezenta, promova și susține acțiuni eminamente benefice, transformatoare într-o viziune unică, în conformitate cu descoperirile știintifice autentice și benefice umanității împletite cu viziunea editorilor, în contextul transformărilor planetare la care asistăm și participăm cu toții. 

Vă mulțumim.

Colectivul de redacție.

 

  • Autor: Victory Gladys

”Pentru orice realizare, primul pas este curajul!" - Goethe

Dragi Cititori

Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.

În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996  privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.

Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.

Vă mulțumim, vă dorim o survolare  plăcută a articolelor postate pe site!

Colectivul de redacție.

Dragi minunate femei

femei minunate

Astăzi celebrăm ziua intenationala a femeii, a grației și frumuseșii femeii de pretutindeni.

Fie ca femeile sunt din Africa, din Asia, din Europa, etc… ele întruchipează mereu misterul, frumusețea, grația, senzualitatea, regenerarea, întelepciunea, delicatețea și alte multe calităti care ne fac unice!

Femeia intruchipeaza mama, sora, iubita, soția, fiica, putând fi toate la un loc, în simultaneitate. Pentru mulți mistici, artiști, iubiți, soți FEMEIA ESTE CHIAR ZEIȚA, INSPIRATOAREA , MAMA UNIVERSULUI, ENERGIA CARE NAȘTE ȘI SUSȚINE INTREGA CREAȚIE.

Colectivul de redacție vă urează să fiți mereu DOAR voi înșivă…. mereu îmbrățișate de Dumnezeu.

  • Autor: Colectivul de redacție

Culesul ”roadelor” vaccinării

Dragi cititori,

Suntem în 2023 și ravagiile plandemiei fac din în ce mai multe victime post vaccinare.  Cu toate acestea se continuă ”triumfal” fabricarea dozelor letale într-un carusel nebun...unele se aruncă, fiind expirate, altele se fabrică pe bandă rulantă....și tot așa....până când stăpânii vor decide că experimentul pe rasele umane a durat destul. Nimeni nu a suflat nici un cuvințel că de fapt ele sunt terapie genetică și ar trebui să aibe alte standarde de omologare....Doar s-a făcut o campanie furibundă, s-au amenințat, s-au  destituit oamenii din servici, am fost obligați să facem teste ca să ne putem vedea familiile, sau  să călătorim, cum are dreptul și libertatea orice ființă umană.  Au murit zeci de mii  de oameni nevinovați și alții au probleme grave de sănătate deoarece au crezut că guvernele le vrea binele..... ce glumă macabră....Iată un material foarte pertinent  care îl postăm și noi pe site cu alte  dovezi clare, fără dubiu despre terapia genetică odioasă la care s-au expus persoanele care au ales să se vaccineze.

  • Autor: Colectivul de redacție

Miracolul credinței

cu dumnezeu in cer

Dragi cititori,

Spiritualitatea profundă a românilor, a oamenilor de la sate, unde este încă starea de smerenie și credință în Dumnezeu se păstreză atât de pur, făcând deseori miracole este și rămâne o taină. Iată în continuare un scurt video  în care un monah  relatează un fapt real;  darurile lui Dumnezeu deseori se maifestă neașteptat și surprinzător.

  • Autor: Colectivul de redacție

Copyright © 2023 Oglinda Vietii. Toate drepturile rezervate.
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Functional
Cookies functional
Sesiune
Vizita
Accept
Decline