OGLINDA VIEŢII

 

 

Divinul este infinit!

 

 

 

 

Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.

 

În această stare de panică generalizată care prin ”grija” asiduă și neobosită a guvernanților, care fac tot ce se poate să mențină starea de  frică, de minciună, de teroare, de luptă împotriva poporului ai căror ”reprezentanți”, sunt chipurile…… înflorește totuși speranța, iar adevărurile teribile care le vor îngropate prin bombardarea  zi și noapte cu știri panicarde și în mare măsură, false, ies totuși, pas cu pas, la iveală. 

Ce este straniu, este că Tătaru, Arafat, and company, se erijează în postura de ”ghicitori” profesioniști, știind dinainte cu câteva săptămâni când va fi ”valul” următor, câte paturi mai trebuie, câte decese și îmbolnăviri sunt programate.  Cu cât mai mult impun măsurile de izolare, carantinare, purtarea obligatorie a măștii oricând și oriunde, hăituirea oamenilor și vânarea lor ca pe animale, pentru că vezi Doamne”protejează populația” cu toate acestea numărul de contaminări cresc ”din creion” și umflate după cum cântă interesele, nicidecum  conform realitatății și adevărului.

Legat de acest aspect  am găsit azi, 29. Oct. 2020 pe ” Stirileprotv.ro” următoarea știre, saturată evident și cu aberții,  pe care o citez integral din sursa menționată. ”Datele furnizate de Instititutul de Metrică și Evaluare a Sănătății, din Seattle, Washington, previzionau pentru România la data de 29 octombrie un bilanț total de 6.804 decese, în timp ce cifrele oficiale anunțate joi de Grupul de Comunicare Strategică indică faptul că 6.764 de persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19 au decedat  până în prezent în România. Previziunile IHME sunt aproape de realitate și în ce privește numărul zilnic de decese. Astfel IHME din Seattle previziona 88 de decese pentru 28 octombrie 2020, în timp ce bilanțul autorităților române indică 83 de decese.”    Aici intervin și realizez ce potrivire între previziunile acestui institut și comunicarea Grupului Strategic….cam bate la ochi, nu-i așa? ??? Continui transcrierea.   ” În ce privește numărul de infectări zilnice, calculele  IHME se bazează pe numărul estimativ al celor infectați zilnic, incluzându-i însă pe cei netestați. În baza acestor calcule, IHME estimează că în ziua de 29 octombrie În România s-au  infectat 22.600 de persoane, iclusiv cele netestate”

Iată cum se realizează număratoarea noilor cazuri; băgând de-a valma, la posibil infectați pe cei netestați, care potențial pot fi persoane sănătoase!!!! Estimări peste estimări sub pavăza aceleiași minciuni sfruntate și raportări bazate pe niște grafice computerizate care nu au nimic de- a face cu realitatea de la fața locului. Estimări care ne-au transformat în niște cobai, pe care se fac experimente criminale!!!! Iar de teste, ce să zic, când s-a afirmat de mai multe ori în diverse surse de informație că aceste teste PCR dau eroare de peste 30-50% și nu sunt deloc relevante???   Întrebarea este de ce se tot fac cu tot dinadinsul? Ce interese sunt în a raporta mereu cazuri false?    Cred că mulți relizăm deja!!!

Sursa: aici

În contextul acestor falsificate estimări(pentru cei cu spirit treaz), iată ce spune ministrul Nelu Tătaru despre modul în care se raportează cazurile. Articol preluat din Stirileprotv.ro. ”Explicația lui Nelu Tătaru: Mortalitatea legată de coronavirus este foarte mare la noi în țară și datorită modului de raportare, a explicat ministrul sănătății. Față de alte țări, România a ales să raporteze unitar deceselecauzate de Sars-Cov-2, fie că pacienții aveau sau nu comorbidități. Nelu Tătaru a explicat că în marea majoritate a cazurilor, mor pacienți infectați cu coronavirus care au și alte afecțiuni de care sufereau de mai multă vreme,”după o îndelungată suferință”. Mortalitatea este dată de cazurile grave, cazurile cu comobidități, după o îndelungă suferință și luptă cu boala în terapiile intensive.”         Nu se spune totuși clar dacă  pacienții erau internați la  terapii intensive pentru comorbidități  sau coronavirus???

Continuare citat articol sursa Stirileprotv.ro: ”Discutăm de o mortalitate efectivă dată de SARS-Cov-2, dar există și o mortalitate dată de decompensările acestor boli cronice! ! A declarat Nelu Tătaru, în cadrul unei vizite la Iași, citat de Agerpres. Concluzia finală a ministrului:” NOI AM ALES SĂ RAPORTĂM TOATE DECESELE.”

Oamenii sunt aduși vii la spital, și invariabil, după ce li se ridică orice mijloc de comunicare cu exteriorul sunt în cea mai mare parte scoși morți!!! Este crunt și teribil ce se petrece, iar cei care mai crâcnesc ceva sunt repede aduși la tăcere și disciplinați.  Această arată, cum spune și profesorul Vania Atudorei(vezi articolul postat pe site cu numele Ce interese se ascund de fapt în spatele ”binefăcătoarei” organizații OMS?) că măsurile sunt voit nepotrivite, abuzive, răuvoitoare împotriva oricăror reguli și dovezi științifice  și fără a se respecta drepturile omului.  Iată un eșec răsunător și o dovadă clară că toate aceste măsuri nefirești nu duc absolut deloc la protejarea populației, ci din contră, la instaurarea sistematică a unui regim non-uman, înjositor și criminal, totul sub lozinca stranie a ”protejării populației”!  Ce ironie…..

Tot timpul auzim aceleași sloagane tâmpe și idioate,  care ne bombardează  zi și noapte ca de exemplu:  ”dezastru în România, știri sumbre, oamenii mor pe capete, se așteptă un nou val, cel mai mare număr de decese și infectări,   populația nu respectă regulile”,  iar aici intevine la comandă poliția dând pe capete amenzi ilegale (care încalcă Constituția!)      În mass-media nu se suflă măcar un cuvințel despre măsuri de prevenție și profilaxie, ci suntem bombardați cu știri lugubre, cu ”dive” dezbrăcate care de care mai ridicole, cu emisiuni tv cinice și ”show-ri” de doi bani!!

Cu toate că în nici o țară din Europa, nu s-a instituit un regim atât de dur și vădit  răuvoitor asupra întregii populații, cu reguli menite mai degrabă să îmbolnăvească;  așa zisa”protecție” nu are nici un efect, pentru că oamenii se molipsesc  în același ritm, și cu și fără măștile care devalizează bugetul în fiecare minut, și ne îmbolnăvesc.  Subit, nimeni nu mai moare decât de coronavirus, nimeni nu mai are gripa comună, nimeni nu mai are cancer, boli de ficat, anemie, diabet, boli de inimă,  pareze, TBC, accidente, atacuri cerebrale, etc.! Aceasta înseamnă că poporul român s-a însănătoșit brusc, toată suflarea din țara aceasta este perfect sănătoasă, există doar acest coronavirus!   Măi să fie, ce MIRACOL! 

Pentru că România este încă o mină de aur, și multe profeții arată rolul imens al țării noastre în noua eră a Umanității, de veritabil pol spiritual al unei noi Lumi renăscute( vezi profeția indianului Sundhar Singh, Baba Vanga) evident că se face tot posibil să fie trasă în colaps generalizat, iar românii să fie efectiv anihilați cât mai rapid, prin orice mijloace, inclusiv refuzându-le dreptul la asistență medicală celor care au cu adevărat nevoie de aceasta, fiind bolnavi incurabili,  care plătesc și cotizează neîncetat la asigurările de sănătate de o viață întreagă și cărora li se refuză în mod criminal dreptul la VIAȚĂ! 

În această goană după senzațional și mistificare nu se suflă un cuvințel despre Jurământul lui Hipocrate, pe care ”doctorii tenebrelor” Arafat, Tătaru și alți slugoi , îl calcă în picioare zi de zi, punând abitir umărul la decimarea pe capete a celor pe care au jurat să îi salveze, nu să îi trimită pe lumea cealaltă, cum fac acum, pe față!  Nu se pomenește absolut nimic și nu se aplică măsurile de prevenție și profilaxie, care sunt ABC-ul medicinii!  Nu se spune nimic despre întărirea  sistemului imunitar prin metode simple,  apelarea la medicina alternativă și la un mod de viață sănătos, în aer liber, repirând oxigen, nu aerul din măștile infectate!  Botnița e singurul lucru viabil în mintea acestor neoameni care chipurile ar proteja!! Ce ironie…până și OMS-ul afirmă inutilitatea măștii și răul produs de aceasta în special categoriilor vulnerabile….Dar pentru Tătari și Arahați nimic nu contează!! Muți, surzi și orbi la orice, împietriți și dușmănoși cu toată suflarea românească și cât mai multe cazuri zilnic.

Copiii ni se sufocă în școlile care au devenit oarecum o prelungire a sistemului prin impunerea măștii, îmbolnăvind și traumatizând copii, furându-le copilăria, transformând pe dascăli în cerberi și paznici. Doar în România regulile au ajuns la o exarcebare cruntă și bolnavă, deoarece și interesele sunt desigur enorme, iar războiul împotriva poporului, pe față! Iată ce spune în acest sens Prof. Univ. Dr. Mircea Miclea, într-un interviu acordat spotmedia.ro. Articol scris de Mihai Șomănescu  28/10/2020.       Sursa: https://www.facebook.com/groups/bucuriadeAFI/permalink/400083020019081/?sfnsn=scwspwa

Iată mai jos și ultima găselniță a unor așa ziși doctori, care vor să fie basma curată cu orice preț și fără responsabilități. Citez sursa: aici ”Medicii cer suspendarea legislației privind răspunderea pentru malpraxis pe perioada pandemiei! Reprezentanții Federației Solidaritatea Sanitară din România solicită suspendarea prevederilor aplicabile malpraxisului pe întreaga oerioadă a pandemiei Covid-19 pentru toți profesioniștii din sănătate. Solicitarea este adresată Guvernului! Nu mai vor să răspundă pentru nimic: tratamente și medicații greșite, operații greșite, orice care poate duce la moartea pacientului; vor să fie scutiți de orice raspundere civilă și penală. Medicii spun că s-au inspirat din ”modelul altor țări europene care nu pedepsesc în pandemie malpraxis-ul”. Aha, dar medicii nu se pot inspira și din modelul ”fără șpagă”al altor țări europene?  Toți se spală pe mâini, guvern, parlament, DSP-uri, președinte, acum și medicii! Superb….! Românii sunt pe cont propriu!!”

În schimb, se  achiziționează  milioane de vaccinuri, se dau tot felul de amenzi pentru cei care nu vor să facă din ei și din copii lor niște cobai( sursa Radio Europa Liberă România), pretextând că așa se ”imunizează și protejează” populația…..Vaccinuri care sunt insuficient testate, care au o compoziție cvasi letală, și creeaza boli grave! Toate vocile care se opun, indiferent că provin din mediul academic, sau pur și simplu oameni informați sunt reduse la tăcere, ridiculizate, și trecute la ”TEORIA CONSPIRAȚIEI” 

Sursa: aici Citez:” Astfel vaccinul din Coreea de Sud, care a ucis deja peste 50 de persoane și a fost retras  deja de Singapore a fost achiziționat în milioane de doze de ministerul Sănătății, și oferit de DSP-uri românilor!”

ROMÂNI DE PRETUTINDENI, TREZIȚI-VĂ ODATĂ!!!

  • Autor: Victory Gladys

”Pentru orice realizare, primul pas este curajul!" - Goethe

Dragi Cititori

Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.

În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996  privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.

Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.

Vă mulțumim, vă dorim o survolare  plăcută a articolelor postate pe site!

Colectivul de redacție.

Goana după vrăjitoare.....victoria neașteptată!

Goana după vrăjitoare.....victoria neașteptată!

Dragi cititori,

De ani de zile asistăm la propaganda nebună, abjectă, împotriva spiritualității, a Adevărului, a valorilor autentice, a încriminării ființelor umane care se opun acestui tăvălug al irealului și non valorii.  De ceva vreme ne-a parvenit o informație care a fost trecută, ca multe altele de altfel, pe ușa din dos de presă. Ce să ne mai mire, ea joacă după cum sunt interesele, iar verticalitatea și imparțialitatea au ajuns de legendă pentru marea majoritate a ziariștilor. Știm cu toții propaganda nebună, abjectă împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, demonizarea sa cu orice preț și transformarea sa în inamicul numărul unu ani de-a rândul.....Asta pentru că s-a opus sistematic și perseverent implementării tehnologiilor distructive, demascării ”elitelor”  care controlează umanitatea și o împing spre pierzanie, fiind autorul a  zeci de lucrări în care prezintă  efectele nocive, letale, ale aditivilor omniprezenți în aproape orice și care îmbolnăvește și omoară lent, dar sigur, milioane de ființe umane, prezența chemtrails-uri (dârele morții),  pericolul  major ascuns în ”inofensivele” vaccinuri,  alături de alte aspecte extrem de incomode pentru ”elite”!

  • Autor: Colectivul de redacție

Argumente și studii științifice care susțin dieta vegetariană (ovo-lacto)

dieta vegetariana
  • Info: Tehnician nutriționist  gr.3+ Anitescu Daniela.

În continuarea articolelor legate de nutriție (la care avem acces prin bunăvoința colaboratoarei noastre nutriționist), vă prezentăm un studiu comparativ, realizat de un titan al nutritiei dr. Collin Cambell în care se abordează dieta ovo-lacto-vegetariană versus cea de proveniență animală, obținută prin uciderea animalelor și consumul cărnii. 

O carte celebră “STUDIUL CHINA4”  scrisă de dr. Collin Campbell, un gigant al nutriţiei, arată că grupele de populaţie care au o dietă predominant vegetariană au o incidenţă mult mai mică la boli degenerative, tumori şi boli de nutriţie, faţă de categoriile de persoane care consumă carne şi derivate. Cartea “STUDIUL CHINA” a primit premiul CARTEA ANULUI 2005 din partea revistei VEG NEW MAGAZINE, fiind cea mai importantă carte care stabileşte legatura dintre dietă şi cancer! La inceputul anilor ‘80 existau două observaţii principale care sugerau relaţia dintre dietă şi cancer. În primul rând dieta vestică bogată (mai ales în carne şi grăsimi, săracă în fibre), era puternic corelată cu incidenţa cancerului de colon şi de sân. În al doilea rând, la persoanele care migrau în zone unde se semnala un risc crescut de cancer (de diferite tipuri) se observa creşterea riscului de boala a zonei unde se mutau, indiferent de moştenirile etnice sau genetice. De ce a fost aleasă CHINA?

Sarea și piperul

glume despre viata

Dragi cititori,

Mă tot gândesc de ceva timp ....ce s-ar face omenirea fără umor??? Cu siguranță ar fi mult mai tristă, anostă și....nu am mai fi cu adevărat oameni, după umila mea părere! A face haz de necaz, a gusta o glumă bună, sunt unele din caracteristicile unice ale lui Homo sapiens. Așa cum sarea și piperul dau gust mâncării, tot așa umorul ne ajută să fim mai veseli, mai buni, mai spontani și mai sănătoși !

Așadar haideți să ne bucurăm oameni buni, pentru că viața pe acest pamânt nu este infinită, și deseori, o porție bună de umor face cât tone de teorie!

  • Autor: Victory Gladys
Copyright © 2023 Oglinda Vietii. Toate drepturile rezervate.
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Functional
Cookies functional
Sesiune
Vizita
Accept
Decline