OGLINDA VIEŢII

 

 

Divinul este infinit!

 

 

 

 

Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.

 

Continuăm să postăm articole aducând astfel la cunoștința cititorilor evenimente  și situații de fapt care au ca subiect central efectele vaccinurilor inoculate oamenilor cu o rea credință  criminală. 

Dezinformarea, ascunderea efectelor adverse, manipularea emoțională, minciuna sfruntată, amenințarea,  doar câteva aspecte din efortul disperat al guvernanților vremelnici de a determina populația să se vaccineze contrar tuturor evidențelor și drepturilor fundamentale ale omului! 

În continuare, o relatare a unei persoane din Anglia, care informează cu multă sinceritate despre drama vaccinării a căror martoră este. Este o mărturie cutremurătoare a ce se petrece acum în azilele de bătrâni și modul odios în care oamenii sunt trimiși rapid pe lumea cealaltă…chipurile pentru a fi ”protejați”!  Dorind să își păstreze anonimatul i-am respectat dorința. Garantăm pentru veridicitatea informațiilor deoarece sunt susținute  de mărturii asemănătoare din aceste sui generis ”case ale morții”.

”Astfel după o perioadă s-a trecut la rapel, fiindu-le administrată a doua doză tuturor rezidenților, cât și la o parte din personal. Un rol nefast în administrarea condițiilor existente în azil îl are de fapt propietara lui, care induce o stare nefirească de teamă si hiper igienizare nefirească, crezând că astfel protejează personalul și rezidenții în special. Deoarece soțul ei a decedat și ca urmare a infecției cu covid, a instaurat reguli absurde și ciudate, mergând până acolo încât a scos decorațiunile de pe pereți, motivand că nu pot fi spălate și igienizate…..

Astfel în ziua în care s-a facut rapelul am fost de servici, în apropierea locului unde se făcea vaccinarea. Practic acești oamenii treceau prin fața mea, însoțiți de infirmieri, majoritatea  în cărucioare, doar câțiva având mobilitate.  Specific că aceste ființe umane aveau în mare majoritate boli psihice, neavând un discernamant adecvat asupra acțiunilor lor, de cele mai multe ori familiile aparținătoare decideau dacă și ce trebuie făcut pentru ei. Câțiva nu puteau să vorbească, să spună măcar ceva, luându-se decizii în numele lor, chiar daca unii aveau parțial discernământ și capacitate de a-și exprima voința!  Acești oameni, în afară de probleme psihice, aveau asociate alte boli cumplite cum ar fi cancere de piele(cu plăgi craniene, care sunt oribile), cancere ale stomacului, ficatului,  boli de rinichi, cardiace, pulmonare, osteoporoză în faze avansate, surditate, probleme locomotorii, paralizii, etc….

Aici doresc să fac o paranteză, specificând că în broșura covid pe care am primit-o in UK, și unde se arată cu lux de amănunte ”beneficiile” vaccinului, se specifică foarte clar și se insistă să fie vaccinate categoriile de persoane cele mai vulnerabile care au bolile enumerate mai sus, cât și multe altele, cum ar fi cele cu HIV, imunitate scăzută ca urmare a tratamentelor contra cancerului, leucemie, myelom, bronșite, astma, organe transplantate.  Deci categoriile cele mai vulnerabile, cele mai expuse, insistându-se asupra celor cu Alzheimer și demență(care nu pot decide pentru ei insuși).

Este evident că se dorește uciderea acestor oameni, pentru a se degrava sistemul de asigurări, la care ei totuși au cotizat o viață întreagă pentru a beneficia de protecția socială.  Sistemul medical, cât și cel social,  economic, financiar, sunt efectiv epuizate de sumele imense care sunt alocate în centrele de testare covid, care sunt de acum sute!   

De asemeni sunt alocate sume imense pentru achiziționarea de materiale promoționale, broșuri, chituri de testare, măști, autocalante lipite pretutindeni cu noile reguli și restricții, noi programe computerizate în care se explică până la saturație noi reguli și reglementari, personal de pază care să vegheze oamenii ca nu cumva să încalce regulile!   Bugetul este epuizat de achiziționarea milioanelor de doze de vaccin, siringi, și alte materiale asociate, cât și construirea a zeci de centre de vaccinare în care oamenii sunt vaccinați cu o nonșalanță criminală.  Pentru aceste sectoare imediat se găsește de muncă!  Aceast scenariu se aplică în orice țară, cu mici diferențe adaptate la specificul națiunii respective, starea economiei și gradul de obediență al conducătorilor. Închei aici paranteza. 

Ei bine, toți acești oameni, unii chiar în faze terminale ale vieții au fost VACCINAȚI! De-a valma, ca animalele, de asistenți și doctori, cu zâmbetul fals însoțit de cuvintele stereotipe și mincinoase:       ”vă vaccinați pentru binele vostru și pentru a-i proteja pe ceilalți!”  Sunt convinsă că cei imobilizați la pat, cu grave probleme, nici măcar nu știau ce se petrece cu ei….și ce li se inoculează, cum sunt efectiv omorâți cu sânge rece, cum pe ei se fac experimente crunte, odioase, scurtându-le viața și supunându-i la chinuri inumane chiar în pragul trecerii în lumea cealaltă.  Așteptau la rând, îmbrăcați cu hainele cele mai bune, spălați, aranjați, ce ironie….pentru a întâmpina moartea……  Acei oameni mă priveau și simțeam nedumerirea lor…”eu de ce nu vin la vaccinat?”   Ostentativ, a venit și proprietara acestui așezămant și s-a vaccinat în văzul tuturor, dând astfel un ”exemplu”…..

Acești oameni înarmați cu ace și siringi, cu serul morții în sticle sigilate semănau cu niște ciocli,  călăi moderni, care inoculau moartea cu zâmbetul pe buze, ”protejând„ oamenii, de fapt trimițându-i pe lumea cealalta mult mai rapid.  

În Anglia, s-au vaccinat peste 80 % din populație  cu prima doză, și aproximativ 45% cu doza a doua din totalul populației.  Peste 40.000.000  de persoane s-au vaccinat,  în special din segmentul de peste 50 de ani, dintr-un total aproximativ de 66.040.229( anul 2017).  Este un procent imens!  Nici nu îndrăznesc să mă gândesc ce se va petrece cu această țară frumoasă,( destul de curând în opinia mea),  cu populația, cu economia, agricultura, cu toate sectoarele vieții,  când oamenii vor muri cu milioanele sau vor avea boli grave ca urmare a vaccinarii….. Uciderea cu sânge rece a propriilor cetățeni, de cozile de topor fără minte, inimă sau rațiune, care se petrece de fapt în întreaga lume, este fără precedent în istoria umanității! Iar genocidul planetar care se extinde ca o caracatiță gigantică va secera milioane de vieți, va instaura vrajbă între vaccinați si nevaccinați, va despărți  familii, va îmbolnăvi prin contaminare directă sau indirectă alte milioane de oameni. 

Ulterior , la câteva zile după vaccinare rezidenții au început să se simtă rău, din ce în ce mai rău!  Dacă mai înainte unii dintre ei erau mobili, subit, nu au mai putut merge…cădeau și se loveau în încercarea disperată de a se deplasa…chiar eu am ajutat mai multe persoane care se împleticeau pe picioare.  Alții aveau erupții roșii pe piele, cu toate că  înainte de vaccinare nu aveau nimic! Mai toți aveau o stare de apatie nefirească, o oboseală cruntă care îi transformau după o zi pe alta în rău, inclusiv și la nivel mental, devenind apatici și confuzi.  Aveau stări febrile, dureri de cap, le curgea nasul, vomitau, diaree și alte tulburări care de care mai ciudate.

Oare asistentele și directoarea realizau că acestea se petreceau ca urmare a vaccinării?  Faptul că aveau manifestări post-vaccin grave, tulburările apărute ca urmare a vaccinarii pareau firești, erau ”scuzate „de trecutul din fișa medicală!

Deasemeni o bună parte din personal, care se vaccinaseră și ei cu a doua doză, aveau stări proaste, febră, secreții oculare, dureri de cap, oboseală nefirească, insomnie, tulburări organice diferite. Mulți sunau că nu pot veni la servici datorită problemelor de sănătate. În pofida acestor lucruri nefirești, a atâtor efecte secundare extrem de nocive, nu se îngrijorau prea tare, deoarece sloganul: ”este firesc să apară efecte secundare, este efectul vaccinului care vă confera imunitatea mult dorită, iar viața va fi la fel ca înainte”, le spălă parcă mintea, împiedicându-i să gândească lucid…!

Specific că și eu am fost întrebată dacă doresc să fiu vaccinată, dar am refuzat, și nu a mai insistat nimeni. Am fost sunată de mai multe ori de la cabinetul medical de care aparțin,  fiind întrebată dacă accept să mă programez la vaccinare. Evident, am raspuns cu un NU, ferm, și nu au mai insistat deloc dupa aceasta.”

Aici se încheie această confesiune cutremurătoare, plină de veridicitate. Oricine, cu măcar puțină deschidere poate simți drama revelată din această stare de fapt.  Mulțumim pentru relatare!

  • Autor: Victory Gladys

”Pentru orice realizare, primul pas este curajul!" - Goethe

Dragi Cititori

Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.

În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996  privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.

Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.

Vă mulțumim, vă dorim o survolare  plăcută a articolelor postate pe site!

Colectivul de redacție.

Pâinica lui Dumnezeu

anafura

Această relatare impresionantă ne amintește de geniul acestui popor, de legătura ancestrală dintre ritmurile tainice ale vieții satului cu dumnezeirea…. cea care mijlocește această comuniune inefabilă fiind femeia, cu sufletul și simțirea sa….

  • Autor: Victory Gladys

Armonizare prin muzică - partea I-a

armonie prin muzica in biserica

Dragi cititori,

Sănătatea alături de iubire, înțelepciune, modestie, bun simț, etc., este una dintre cele mai strălucitoare nestemate care împodobesc ființa umană. În această rubrică am postat de-a lungul timpului diferite materiale legate de alimentația corectă adecvată diferitelor necesități. Totodată am prezentat pericolele foarte grave ale  aditivilor alimentari ascunși ”nevinovat și neștiuți” în hrana de zi cu zi!

Vom urmări să prezentăm în cadrul acestei rubrici și alte modalități de a fi sănătoși de data aceasta prin....sunete și muzică! Vom publica o serie de modalități simple de armonizare a ființei care ne-au fost puse la dispoziție de autoarea volumul în curs de apariție ARMONII SONORE.  Această serie de articole va debuta cu Muzica bisericească care cu siguranță este cunoscută majorității dintre noi. Acum vom intra mai mult în amănunt și vom afla noi și interesante detalii și despre rolul său taumaturgic (vindecător).

  • Autor: Colectivul de redacție

Porția de umor…

  • Autor: Victory Gladys
Copyright © 2023 Oglinda Vietii. Toate drepturile rezervate.
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Functional
Cookies functional
Sesiune
Vizita
Accept
Decline