OGLINDA VIEŢII

 

 

Divinul este infinit!

 

 

 

 

Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.

 

despre masti

Iată că sunt și vesti bune!!!! 

Societatea romanească și  mondială se sesizează asupra ilegalității implementării situațiilor de urgență instituite abuziv, neconstituționale care limitează drastic drepturile omului pentru ceva care de fapt nu există!

„Pandemie globală” presupune, conform protocoalelor oficiale  infectatarea a minim 1% din  populația planetei ( dar, erau infectatate doar 100.000 de persoane  la începutul declarării pandemiei, deși trebuiau  infectați 75.000.000! )? Cum se justifică această minciună grosolană, și cine este în spatele manipulărilor care ne constrâng drepturile și libertătile fundamentale?

Mai jos inserez link-uri cu informări detaliate asupra sesizărilor care s-au înaintat Avocatului Poporului, și mai departe către CCR.

https://ochr.ro/sesizare-penala-inaintata-catre-50-de-tari/

https://ochr.ro/marile-minciuni-din-timpul-pandemiei-coronavirus-iv/

https://ochr.ro/o-prima-victorie-pentru-democratie/

NOUTĂȚI

După cum știm CCR, a dat verdictul asupra neconstituționalizării carantinării și izolării forțate, care calcă grosolan drepturile fundamentale ale omului. Vădit deranjat, aș spune chiar furios că se respectă Constituția,  premierul Orban instigă populația la nerespectarea hotărârilor CCR. Sursa . www.mediafax.ro.

Astfel în nesăbuința care îl caracterizează pe acest om, care a jurat să respecte Constituția acestei țări, și să apere interesele românilor de pretutindeni, premierul instigă la nerespectarea ei, la scindarea și manipularea românilor agitând paranoid aceeași lozincă ”totul se face pentru sănătatea și protejarea populației”.

Iar purtatul măștii a devenit ”salvarea” populației, că deh, trebuiesc băgate pe gât cuiva, și astupate gurile și vocile oamenilor! Astfel în Cotidianul.ro se arată citez:” situațiile explozive de la Ministerul Sănătății, cu erori, abateri de la egalitate și regularitate, fapte pentru care există indicii că au fost săvârșite cu încălcarea legii penale.” Despre aceste nereguli, premierul Orban și echipa tac mâlc!  Vezi și scandalul Unifarm, pentru care a fost chemat să dea explicații.  

Referitor la purtatul măștii, contradicțiile abundă în primul rând la nivel de Guvern. Iată ce spune ministrul sănătății Tătaru  sursa  live: https://www.youtube.com/watch?v=GmvD1aYgqKk      Rezumat: masca Nu se poartă de oamenii sănătoși!  Deci, logic, obligați fiind să purtăm mască un întreg popor,  suntem considerați a priori o națiune bolnavă, în care trebuie să fim carantinați cu toții și să ne supunem unor legi aberante care nu au nimic de a face cu respectarea Constituției. Totul se învârtește în jurul acestei așa zisei pandemii: economie, învățământ, justiție, sănătate, etc…. mai precis a intereselor meschine care sunt substratul acestei înșelăciuni globale.  Acum subit toată lumea trebuie să poarte mască, probabil așa ”speriem” virusul, bată-l vina; cu toate ca mulți doctori spun că  propagarea virusului, având în vedere că dimensiunea sa este foarte mică, nu este stopată de purtarea măștii!  Acesta este de fapt un exercițiu de impune aberații și a constrânge populația la măsuri neadecvate și dăunătoare sănătății pentru mulți dintre noi. Dr. Adina Alberts face de altfel o prezentare a efectelor secundare de altfel deloc de neglijat în pagina sa de facebook. (sursă) 

Încălcarea cu bună știință a drepturilor fundamentale, graba de a trece ca fulgerul prin Parlament, pe ușa din dos, o lege cu impact formidabil aș putea spune, în care practic suntem vânați ca pe vremea naziștilor, copiii ne sunt luați, ne sunt sechestrate (a se citi furate) bunurile de orice fel; suntem închiși cu de-a sila ca niște ciumați,       (chiar dacă există doar prezumția unei posibile infectări cu nu contează ce),  ridicați cu mascații  făra consimțămant și drept de apel, totul în numele protejarii populației!!!!!  România este singura țară din lume unde se dorește a se implementa acest abuz josnic, sub-uman, care calcă flagrant toate drepturile fundamentale ale omului! Să sperăm că Senatul  și președintele vor fi mai treji, și vor stopa acest abominabil proiect de lege, care ne cufundă într-o odioasă dictatură! 

Ca urmare a menținării nejustificate și criminale a stării de urgență în spitale, milioane de români care plătesc de o viață asigurări medicale, și au drept la asistență și servicii medicale, atenție, conform Constituției acestei țări mor pe capete, cu zile, pentru că sunt refuzați pentru banale intervenții, dar care le pot salva viața!!!! Pentru a ne ”proteja” de această așa zisă amenințare, Guvernul condamnă  efectiv la moarte mii de români cărora le sunt interzise CONSULTUL  ȘI INTERVENȚIILE MEDICALE!  Cum se numește oare???? GENOCID! 

STIAȚI CĂ: Ministerul Sănătății nu a declarat niciodată epidemie pe teritoriul național?   Sursa: – cristoiublog.ro   Deoarece nu s-a întrunit numărul minim de persoane infectate cu acest Coronavirus, ei urmând doar directivele OMS, orbește fără să le adapteze la situația de facto din Romania!

Și atunci de ce această sinistră mascaradă cu introducerea stării de urgență, alertă, cu obligativitatea carantinării și izolării tuturor posibililor infectați sau doar asimptomatici, de-a valma, ținuți cu forța și tratați ca niște paria, fără drepturi și fără posibilitate de comunicare cu familiile???? 

RĂSPUNS: deoarece Casa de asigurări  decontează câte 10 000 euro pentru fiecare persoana, indiferent de gradul de contaminare și simptome. Astfel, un asimptomatic (și sunt mii!) care nu poate infecta pe nimeni deoarece este imposibil, neavând cantitatea necesară de virus, este ținut închis, îndopat  cu pastile, împotriva voinței, deoarece dă bine la număr  dând apă la moară ”grijuliului” guvern care nu mai prididește să umfle statististici.  Sursa: ortodoxinfo.ro  Conform sursei citate  Guvernul umflă cifrele infectaților, pentru a primi cele  33 de miliarde de euro de la UE.  Unde merg banii? Că nimic nu se vede a mișca în țara noastră.  Scuze, doar jandarmii și controalele, panica și teroarea!   În schimb se achiziționează pe rupte(mă intreb de unde or fi bani ????) termometre cu care suntem termoscanați ca animalele, în special când dorim să ne cumpărăm mâncare, hrana cea de toate zilele!!!! În schimb, la intrarea  în bănci nu s-a introdus această măsură scandaloasă și aberantă, pentru că aici se fac marile jocuri, și sunt instituții respectabile!  Astfel paznicii s-au vazut cu termometrul în mână, fiind instruiți să scaneze orice, devenind brusc, peste noapte și ”cadre medicale”.

ATENȚIE oameni buni!  Nu mai acceptați acest tratament inuman! Veniți cu propriul termometru, și luați-vă voi înșivă temperatura în fața acestor biete cozi de topor!  Este perfect legal și nu au ce să vă facă. Eu, semnatara acestui material informativ așa procedez și pot intra în orice magazin, deoarece este legal!  Nimeni nu știe cu exactitate efectele pe termen scurt și lung ale acestor termoscanări care sunt destul de dese.  Nu vă mai dați libertatea de decizie pe mâinile unor legiuitori care ne încalcă drepturi și libertăți fundamentale! Spuneți NU acestor aberații care introduc pas cu pas marcarea izotopică, cea care a fost prevestită cu mii de ani în urmă, numită numărul fiarei, și pe care noi o trăim aici și acum, prin această încercare de a instaura noua ”ordine” mondială! Oarece ce grozăvii  mai rebuie să trăim pentru a ne trezi și a acționa oameni buni???

  • Autor: Victory Gladys

”Pentru orice realizare, primul pas este curajul!" - Goethe

Dragi Cititori

Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.

În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996  privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.

Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.

Vă mulțumim, vă dorim o survolare  plăcută a articolelor postate pe site!

Colectivul de redacție.

Despre libertate

libertate

Am scris acest material despre starea de LIBERTATE, ca urmare a propriilor trăiri și concepții, care sunt unice. Daca sunt asemănări cu alte relatări în acest sens, ele demonstrează doar viziuni asemănătoare asupra acestui subiect. Nu doresc să plagiez pe nimeni, ci doar să îmi exprim viziunea…în mod LIBER! În materialele anterioare pe care le-am postat am scris despre curaj și despre frică, iar acum am adăugat și libertatea în această triadă, ca fiind indispensabilă – condiția principală a umanității noastre. Astfel, o să dezvolt acest subiect atât de drag mie.

NOȚIUNEA DE LIBERTATE, conform DEX ”, reprezintă „Posibilitatea de acțiune după propria voință sau dorință, independență” .  

Prin extensie, dreptul de a dispune de propria ființă, de a putea lua decizii legate de viață, profesie, alegerea liberă a modului în care ne manifestăm în societate (desigur, conform unor standarde morale și etice).

  • Autor: Victory Gladys

Polenul crud | proaspăt – un adevărat miracol al naturii

polen crud

Albinele au nevoie de flori ca să trăiască și florile au nevoie de albine ca să rodească”, spunea savantul francez Gaston Bonier, iar Albert Einstein a concluzionat pe bună dreptate că „dacă ar disparea albina de pe suprafața globului, omul ar mai avea doar patru ani de trait”. 

Florile produc nectarul dulce pentru a le atrage pe albine, nectar pe care îl doresc pentru a-și produce mierea. Drept recunoștință, albinele realizează polenizarea de care acestea au nevoie. Ca urmare, vor apărea fructele, legumele, semințele, plantele avându-și asigurată supraviețuirea ca specie, iar albinele își vor face proviziile necesare pentru hrana și sănatâtea familiei, cât și pentru petrecerea în siguranță a iernii.

  • Autor: Victory Gladys

„În așteptarea lui Streinu Cercel!”

umor
  • Autor: Victory Gladys
Copyright © 2023 Oglinda Vietii. Toate drepturile rezervate.
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Functional
Cookies functional
Sesiune
Vizita
Accept
Decline