OGLINDA VIEŢII

 

 

Divinul este infinit!

 

 

 

 

Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.

 

  • Citat: ”Pentru orice realizare, primul pas este curajul.” | Johann W. Goethe
indeplinitea visului

Noi,  poporul român, trăim de milenii în frumoasa și unica noastră țară, în spațiul nostru bine stabilit de granițe și unitate lingvistică, spirituală, culturală, cât și alături de alte popoare, națiuni, alcătuind un mozaic multietnic, multicultural și fascinant prin diversitatea sa! Planeta albastră este casa noastră, a tuturor, dăruind fiecăruia locul în care fiecare ființă umană își gasește locul și menirea în poporul, neamul, care sunt  cele mai indicate și necesare pentru evoluția sa pe multiple planuri.

Astfel fiecare țară dezvoltă în funcție de poziția geografică, formele de relief, vecinătatea cu marea, oceanul sau zone deșertice, păduri ecuatoriale, rasă umană, condiții geografice, socio-culturale, calități unice. Deci putem spune că fiecare națiune, fie mică, medie sau mare(este mai puțin importantă dimensiunea) este un gen de matrice care susține specific viața poporului respectiv. În planul Creatorului, fiecare are un rol bine determinat și inconfundabil care determină dinamica acestei planete.

Astfel  toate aceste ideologii de globalizare, de subminare și amalgamare nefirească a unicității în ideea unei uniuni  forțate și de fapt nedorite de nimeni este extrem de nefastă și dăunătoare pentru toți. Acest ”Stat din Umbră, sau Adânc”,denumire care se vehiculează de ceva timp și expusă de președintele Donald Trump în conferințe și apariții publice sub denumirea de ”Deep State” (vezi informații suplimentare pe acest subiect în FLUX, Portal Național de Știri) dorește cu orice preț controlul asupra a tot și a toate pe această planetă, caută prin orice mijloace să ridiculizeze, anihileze ideea apartenenței la neam și țară ca nucleu principal al menținerii coeziunii unei națiuni.  Acestei  societăți  ”elitiste” cunoscută de multă vreme tot mai mult în mediul on-line și sub numele de ” Noua Ordine Mondială” dar ascunsă cu desăvărșire de informațiile ”oficiale”  i se atribuie tot mai frecvent, și cu dovezi clare, planuri sinistre care au drept scop principal centralizarea puterii  și controlul națiunilor acestei planete în mâna câtorva familii extrem de bogate care nu au alt țel decât distrugerea și dominarea,  cu orice preț și orice mijloace. Pentru aceasta se folosesc de diferite pârghii care să le mărescă puterea cum ar fi aservirea presei, controlul populației prin depopularea cu orice mijloace, vaccinarea obligatorie, implementarea tehnologiei 5 G, etc. Vom detalia pe parcurs aceste informații cu dovezi și trimiteri la unele materiale postate și in mediul on-line.  ( Pentru documentare: trimiteri către surse platforma  YouTube:  1. Cele 5 familii care Conduc Lumea, 2. Stapânii Planetei, Piramida Puterii, 3. Un Mason Rupe Tăcerea, etc. )

Revenind la subiectul acestei prezentări dedicată globalizării, expunem în continuare și alte argumente.  Astfel, sub diferite pretexte, în special declanșate de false  conflicte militare care pauperizează oamenii,  apar dislocări masive de populații din zone diferite ale globului și strămutarea lor în zone complet diferite climatic,  socio-cultural și rasial.  Astfel oamenii sunt nevoiți să migreze în masă căutând un trai mai bun,  deoarece țările de origine sunt antrenate în nesfarșite conflicte interne, lovituri de stat, corupție,  subminarea economiei naționale, îndatorarea excesiva la FMI care le paralizează efectiv, etc….Există și situația când li se flutură lozinca ”mirajul occidentului”,  realizarea socială, un trai mai ușor, ajutoare  diverse,  nivelul ridicat de trai din țările vest -europene la care pot accede. Dar acestor oameni care caută un trai mai bun, nu li se spune și reversul medaliei, care poate fi greu de digerat făcând adaptarea la condițiile vest -europene greu sau imposibil de integrat. Și fac această afirmație din proprie experiență, deoarece am observat și discutat cu persoane asiatice, din nordul Africii, est -europeni care mi-au confirmat cele expuse aici.  Evident mai este și dorința firească de a explora o lume nouă, de a cunoaște  arta, cultura, acces la unități de învățământ specializate, modul de trai etc. 

Se pare că ”elita” a pus la cale  planul Kalergi, denumit și ”Conspirația Coudenhove- Kalergi, conform căruia se încearcă amestecarea raselor albe europene cu alte rase prin intermediul imigrației.” Informații selectate din  Enciclopedia Wikipedia. 

Acest plan a fost propus de politicianul austric Richard von Coudenhove-Kalergi și promovat în mediile aristocratice europene în anul 1923 , cand a fondată Uniunea Pan-Europeană;  note informative suplimentare se pot accesa și de pe evz.ro- portal de știri. Continuând, (ca o paranteză foarte interesantă) ne punem firesc întrebarea: de ce tocmai președintele României, Klaus Iohannis primește „premiul” Kalergi, fondat in 1978 în memoria ”marelui vizionar” european Richard Coudenhove-Kalergi?? 

Citez:  „În  anul 2020, i se decernează premiul mai sus amintit pentru meritele deosebite de politician, dedicarea  față de valorile europene și contribuția sa la integrarea României în comunitatea europeană”.  Material preluat după Ziare.com.  Astfel, această „dedicare” o vedem extrem de activă în  plecarea românilor pe furiș, cu zboruri charter, puse ad-hoc la dispoziție,  (cu acordul autorităților desigur)  în condiții precare; culmea, când sunt instituite ordonanțe militare, de limitare  drastică a drepturilor și deplasărilor, tocmai în Germania,(dar nu numai),  în celebra acțiune”Sparanghelul”! 

Astfel se dorește cu orice preț  metisarea populațiilor pentru a fi mai ușor manipulabilă și controlabilă. Este mult mai simplu să controlezi oamenii care sunt transplantați departe de locurile de baștină, care au pierdut într-un fel anume comuniunea cu țara în care s-au născut și obiceiurile care le dadeau coeziune și stabilitate din multiple puncte de vedere. Diferențele culturale, religioase, rasiale iși spun cuvântul și deseori apar conflicte care escaladează rapid în violențe între băștinași și noii veniți, care au de multe ori impresia că li se cuvine totul, și încearcă de cele mai multe ori să-și impună  religia, tradițiile, obiceiurile, modul de trai, în detrimentul țării  gazdă, care totuși le oferă integrare socială, condiții(de obicei) mai bune de viață, asistență medicală și confort pe  care nu le-au avut în țările natale.  Astfel s-a ajuns la situația stranie și periculoasă, în care băștinașii sunt bătuți, intimidați, amenințați;  cartiere întregi au fost vandalizate și  ”cotropite” de noii veniți, iar autohtonii s-au văzut nevoiți să-și  părăsească  propriile case, nemaiavând loc în țara lor!  Toate în numele „drepturilor omului”, drepturi care paradoxal, le sunt mai puțin recunoscute cetățenilor acelor țări ! Această metisare forțată aș putea spune, naște ființe care aparțin a doua lumi diferite, neavând un sprijin real și nefiind acceptați total de nici una din comunitățile din care fac parte. Sunt crescuți la periferia a două culturi, a doua rase, nefăcând parte totuși deplină din niciuna dintre ele. Rezultatul: fară o direcție culturală și familială clară, fără sprijinul integral al unei grupe etnice sunt extrem de manipulabili și vulnerabili!   Ca o comparație, între cer și pământ, dar neaparținând de fapt nici uneia dintre ele. Aceste ființe umane încearcă să-și găsească un loc al lor în societate, un fel de statut socio-cultural, profesional care să le permita sa trăiască și să fie acceptate. De altfel anumite studii au arătat  că respingerea socială este resimțită ca un stress major de  către creier având și alte efecte negative.  Astfel citez : ” Într-un studiu coordonat de Michael Murphy, oamenii de ștință au analizat răspunsul imunitar uman și potențiala legatură a sa  cu stresul social precum respingerea. Acest tip de respingere se întâlnește în anii de școală , atunci cand anumiți elevi nu sunt acceptați în unele grupuri. Astfel cercetările au arătat că oamenii care se confruntă cu respingere socială sunt de trei ori mai predispuși la depresie comparativ cu cei care au de-a face cu alte evenimente severe similare. Cercetătorii cred că există o legatură între anumite procese inflamatorii  ale sistemului imunitar, respingerea socială și depresie” Sursa: Eurek Alert.

Strategia primirii masive a imigranților a fost justificată la un moment dat de faptul, vezi Doamne „că imbătrânește populația bătrânului continent(Europa) și este nevoie de  un suflu nou”,  citez din afirmațiile premierului german Angela Merkel.  Ulterior, ca o ironie a sorții, valul de imigranți veniți în special din țarile arabe și de religie musulmană au cauzat  nenumărate situații conflictuale cu sistemul occidental.

Concluzionând, este importatant să înțelegem că fiecare ne aflăm în locul unde este cel mai bine pentru noi, și nu este cazul să ne schimbăm datul natural, încercând să părem altfel de cum am fost lăsați de Mama Natură. Totul are un tainic rost, iar imixtiunile stranii,  guvernate de interese obscure au rezultate dezastruoase cu implicații necunoscute. Această joacă de-a ucenicul vrăjitor, creează situații care duc la tensiuni inter – etnice cu efecte nebănuite în timp și care pot escalada primejdios pentru întreaga umanitate.  Această imigrare forțată, ca urmare a scopurilor mercantile și distrugătoare va avea ca efect, printre altele depopularea unor regiuni, sărăcirea și mai accentuată, prin opoziție cu suprapopularea altora. Ca efect, distrugerea unor ecosisteme naturale, a unei balanțe socio-demografice a unor culturi, obiceiuri, care ne fac unici! Fiecare rasă umană a evoluat în anumite condiții de mediu, dezvoltând caracteristici care o fac de neînlocuit! Nu este nici una mai presus ca cealaltă, în fiecare dintre ele manifestându-se măreția și creația Dumnezeiască, ca urmare a unor tainice necesități.  

  • Autor: Victory Gladys

Dacă nu noi, cine? Dacă nu acum, atunci când? - Autor necunoscut.

Dragi Cititori

Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.

În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996  privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.

Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.

Vă mulțumim, vă dorim o survolare  plăcută a articolelor postate pe site!

Colectivul de redacție.

Minciuna are picioare scurte!

Dragi cititori,

Cu toții ne amintim zilele de tristă amintire când domnia terorii s-a instalat în întreaga lume,  evident în România cu specificul inconfundabil local.....evident, vorbim de perioada așa zisei ”plandemii„, când zelul paranoic de a impune purtatul  maștii,  de a fugări  pe stradă oamenii care nu o aveau, împroșcând cu amenzi usturătoare până și ciobanii( vezi Doamne, puteau molipsi caprele și oile); culminând  cu a  verifica temperatura clienților de către persoane neautorizate, de simpli paznici care nu aveau nici în clin nici în mânecă cu ale medicinii și care s-au găsit plini de ”importanță” să ia temperatura oamenilor, nelăsând nici musca să intre  fără aprobarea lor plină de zel prostesc! Această situație îmi amintește de bietele cozi de topor fără simțire și gândire care execută orbește ordine aberante  și de care ”stăpânii” se folosesc pentru a controla și implementa fărădelegile.

  • Autor: Colectivul de redacție

Băuturi aromate pentru sănătate - partea a-I-a

bautura calda
  • Info: Tehnician nutriționist gr3+ Daniela Anițescu

Dragi cititori,

Dintre cele patru anotimpuri, iarna este cel care ne predispune cel mai mult la reverie și deseori către interiorizare și introspecție. Ce poate fi mai fermecător decât o seară petrecută în fața șemineului cu o ceașcă de ceai delicios și mai ales foarte sănătos? Astfel prin bunăvoința colaboratoarei noastre nutriționist vă punem la dispoziție în următorele săptămâni o serie de rețete de băuturi calde, savuroase care pot ameliora considerabil diverse suferințe.

  • Autor: Colectivul de redacție

Îndemnul din sufletul pur al unui copil – să-l urmăm!

eminescu

Vom posta un clip pe care noi, echipa de redacție îl considerăm exceptional! Atata timp cât aici, în țara noastră vor mai exista astfel de copiii, România va continua să fie vatra spiritualității din bătrânul continent. Sperăm că și celelalte generații vor urma exemplul…..

  • Autor: Colectivul de redacție

Copyright © 2023 Oglinda Vietii. Toate drepturile rezervate.
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Functional
Cookies functional
Sesiune
Vizita
Accept
Decline