Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
”Starea spirituală de demnitate este desemnată în cadrul tradiţiei milenare a spiritualității prin intermediul termenului sanscrit hri, care desemnează la modul esențial inima spirituală a ființei. Privind din perspectiva morală, demnitatea este definită ca fiind respectul pe care îl merită o fiinţă umană. Demnitatea atestă o valoare morală specifică ce există în mod independent de caracteristicile exterioare sau de poziţia socială.
” Organizația Mondială a Sănătății nu e neapărat o organizație științifică, ci în primul rând politică, iar izolarea totală și noi restricții sunt alte gogorițe care vin tot de la OMS, care a făcut multe greșeli în trecut, a afirmat luni(27 oct.2020) Prof. Univ. Dr.Vania Atudorei, cu o experiență de 40 de ani în domeniul microbiologiei farmaceutice și a farmacologiei, într-un interviu pentru emisiunea ”Reporterii Actualității” la Radio România Actualități. Profesorul născut în Botoșani și stabilit în Canada, microbiolog federal la RMCCM, cu dublu doctorat pe microbiologie în Elveția și Canada iese din tiparele ”experților” prezenți zilnic la posturile TV, care anunță apocalipsa covid în România, semănând teroare.
Citește mai mult: Ce interese se ascund în spatele „binefăcătoarei” organizații OMS
Publicam câteva aspecte unice, care aduc o nouă perspectivă despre bogăția lingvistică a poporului român, surprinse de autoarea volumului ”Armonii Sonore”
”Am specificat că fiecare națiune are un izvor, o sursă unică a folclorului și tradițiilor care îi formează unicitatea. Acestea formează un egregor specific al neamului respectiv, o matrice vibrațional- sonoră care delimitează granițele și susține poporul . Astfel poziționarea geografică, (latitudine, longitudine, emisfera sudică sau nordică, deal, câmpie sau munte, apropiere de mare sau deșert etc), creează o anumită structurare cu o frecvență de vibrație specifică care se reflect în limbaj în primul rând.
Citește mai mult: Continuitatea istorico – lingvistică din Dacia străbună, în zilele noastre