Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
Dragi cititori,
Relația dintre bărbat și femeie, unirea a două polarități complementare este de mii de ani un mister care totdeauna va avea secretele sale nedezvăluite. Perspectiva misticilor, profesorilor, poeților și mai ales a îndrăgostiților va fi mereu fascinantă și plină de taine. Acum vă invităm să cunoaștem și perspectiva unui faimos monah orthodox care a petrecut ultimii ani din viață la Mânăstirea Sfânta Maria din localitatea Techirgiol, jud. Constanța
Citește mai mult: Taina Căsătoriei în viziunea unui monah ortodox
În continuare, câteva întrebări și remarci, pe care le consider de actualitate, unii dintre noi cu siguranță că ni le-am pus;(cei care avem o altă viziune asupra ”pandemiei Covid-19”.
La început este cazul să specific că înainte de declanșarea acestei pandemii s-au mai facut testări și în anii precedenți și cu alte „molime” care s-au abatut peste lume dintr-o dată, cu tot felul de efecte și speculații. Amintim SIDA(HIV), gripa porcină, gripa aviară, ebola, boala vacii nebune(haha), SARS COV-2, iar acum apoteoza, prin apocalipticul COVID-19 care a carantinat întreaga planetă.
Astfel au apărut fel de fel de interpretări, informări pe care unii le declară fake-news, alții le consideră perfect reale, iar fiecare dintre noi ne informăm și accesăm acele informații corelate cu nivelul nostru personal de instruire și deschidere a spiritului și minții.
Dragi cititori, deseori România este supranumită ”Grădina Maicii Domnului”; frumusețea, bogăția, spiritul acestor locuri binecuvântate merită din plin să fie cunoscută și așa. Maica Domnului, simbol al întregii lumii creștine, dar nu numai(găsim referiri despre ea și în Coran, fiind numită aici Miriam), este des reprezentată înconjurată de îngeri, deseori cete îngerești însoțind-o pe ea și pruncul sfânt, Iisus Christos. De ani buni, în peste 34 de țări din lume, inclusiv și în țara noastră se organizează acest eveniment care se deruleaza de-a lungul a opt zile, și care oferă o variantă minunată, înălțătoare, angelică, diafană, versus grotescului adus de așa numitul Hallowen. Vă invităm să participați la acest eveniment de excepție care este gazduit în multe orașe din România și la care puteți participa și on line.