Șerpii Maicii Domnului au apărut și anul acesta în Kefalonia: Cronica unui miracol
- Detalii
- Categorie: Pentru suflet

- Autor: Victory Gladys
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
În timp ce toată lumea se pregătește să intre într-un nou an mai bun, populațiile creștine în special, sărbătoresc Nașterea Domnului, sau Crăciunul cum se mai numește pe plaiurile mioritice.
Astfel, cu mic, cu mare oamenii sunt cuprinși de febra sărbătorilor de iarnă și lasă deoparte intoxicarea cu vești care de care mai sumbre și lugubre, fără speranță și înfricosătoare.
Citește mai mult: Pervertirea simbolurilor tradiționale – pasul final spre autodistrugere
Dragobetele, Logodna păsărilor, Sântion de primăvară, Întâia şi a doua aflare a capului lui Ioan Botezătorul. Zi cu totul specială, a cărei simbolistică magică, populară şi creştină îi conferă importanţa pe care o are Crăciunul în anotimpul rece. Reţine atenţia, înainte de toate, sărbătoarea tradiţională românească a Dragobetelui, numit popular şi „cap de primăvară”, sărbătoare de peste două milenii, care face parte din fiinţa acestui popor şi din dimensiunea lui spirituală.