OGLINDA VIEŢII

 

 

Divinul este infinit!

 

 

 

 

Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.

 

Dragi citori,

Colaboratoarea noastră nutriționistă a pregătit câteva materiale care demonstrează încă una din miile de aberații pe care ”lumea civilizată” deja de ani buni ni le bagă pe gât cu forța. Nu erau suficiente pesticidele mortale, tot felul de aditivi toxici și cangerigeni, diferite produse modificate genetic, iar lista poate continua cu multe alte exemple; era cazul să ne bage pe gât GREIERI!

„Pudra de greiere” nu este compatibilă cu sitemul digestiv al omului, componentele putând crea diferite probleme grave care pot degenera la șoc anafilactic și chiar deces. Fără un studiu și cercetări verificate pe un lot considerabil de oameni și pe parcursul a minim 5 ani, a introduce în alimentație un astfel de produs alimentar este revăltător.

În continuare postez un articol preluat după comunitatea „Visul Anastasiei”.

Comunitatea Visul Anastasiei

De acum, mai mult ca oricând, atenție la etichete!

E oficial. S-a aprobat făina din greieri pentru fabricarea pâinii!

Uniunea Europeană a autorizat intrarea pe piață a unui aliment nou produs de Vietnam, care va intra în compoziția mai multor produse alimentare din UE. Este vorba despre pulberea parțial degresată a greierelui de casă, cu denumirea științifică de Acheta domesticus. Făina greierească se va regăsi, de acum încolo, în pâine și chifle multicereale, în biscuiți crocanți și grisine, în preparate din carne, precum și în multe alte produse alimentare.

Greierele a intrat, oficial, în hrana europenilor, după ce UE a autorizat intrarea pe piață a făinii din greieri, sub formă de pulbere parțial degresată. Făina va fi utilizată în prepararea pâinii și a chiflelor multicereale, a biscuiților crocanți și a grisinelor, a batoanelor de cereale, a preamestecurilor pentru produse de panificație (uscate), a biscuiților și a produselor pe bază de paste făinoase (uscate și umplute).

Totodată, făina din greieri uscați va mai fi utilizată pentru sosuri, produse prelucrate din cartofi, preparate pe bază de plante leguminoase și legume, pizza și produse pe bază de paste făinoase, zer praf, înlocuitori de carne, supe și supe concentrate sau praf de supe, gustări pe bază de făină de porumb, băuturi asemănătoare berii, produse de cofetărie din ciocolată, fructe nucifere și semințe oleaginoase, gustări, altele decât chipsuri, precum și preparate din carne. În ce privește etichetarea pulberii, UE a cerut ca denumirea alimentului nou să fie menționată pe eticheta produselor alimentare care îl conțin, sub forma de „Pulbere parțial degresată” de Acheta domesticus (greier de casă).

Dacă în ce privește produsele ambulate consumatorii vor avea posibilitatea să depisteze, pe etichetă, prezența greierilor, în cazul produselor de panificație acest lucru devine imposibil. În România, aproape toate produsele de panificație din supermarketuri și hipermarketuri, în special cele scoase proaspăt din cuptoare, provin din aluat congelat din import, astfel că nimeni nu poate ști ce intră în compoziția acestuia.

Pericol de șoc anafilactic

Pe baza unor dovezi publicate limitate privind alergiile alimentare asociate insectelor în general, care au corelat în mod echivoc consumul de Acheta domesticus cu câteva evenimente anafilactice, și pe baza dovezilor care demonstrează că Acheta domesticus conține câteva proteine potențial alergenice, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară a concluzionat în aviz că consumul acestui aliment nou poate genera sensibilizare la proteinele de Acheta domesticus. Astfel, Autoritatea a recomandat efectuarea unor cercetări suplimentare cu privire la caracterul alergen al Acheta domesticus. Autoritatea a considerat, de asemenea, în avizul său, că consumul de pulbere parțial degresată de Acheta domesticus (greier de casă) poate provoca reacții alergice la persoanele alergice la crustacee, moluște și acarieni. Mai mult, autoritatea a remarcat faptul că acest aliment nou poate conține alergeni suplimentari în cazul în care alergenii respectivi sunt prezenți în hrana insectelor. Prin urmare, produsele alimentare care conțin pulbere parțial degresată de Acheta domesticus (greier de casă) vor fi etichetate în mod corespunzător.

Insectele, congelate după defecare

Producătorii vietnamezi susțin că pulberea parțial degresată obținută din Acheta domesticus (greier de casă) sub formă integrală presupune o serie de etape care implică o perioadă de repaus alimentar de 24 de ore a insectelor, pentru a le permite să evacueze conținutul tubului digestiv. După ce s-au asigurat că insectele au defecat, producătorii sacrifică insectele prin congelare, urmând apoi spălarea, prelucrarea termică, uscarea, extragerea uleiului (extrudare mecanică) și măcinarea. Poftă bună!”

Tehnician nutriționist Daniela Anițescu

Ne întrebăm cine le dă ”lor” dreptul să facă experimente pe oameni??? Cum de își permit atacul furibund la rasa umană prin orice mijloace care de care mai abjecte?

Răspunsul este: NOI, OAMENII CARE SUNTEM OBIECTUL EXPERIMENTELOR SINISTRE, ȘI CARE NU LUĂM ATITUDINE! CARE TĂCEM MÂLC ȘI ÎNGHIȚIM OTRĂVURILE , MICIUNILE ȘI TICĂLOȘIA!

Fiți siguri că dacă măcar 10% din umanitate ar spune NU, și s-ar revolta în masă, clica satanică care încearcă să preia controlul asupra umanității ar fi rapid spulberată! Vor veni curând, curând și acele vremuri!

  • Autor: Colectivul de redacție

"Sănătatea este adevărata bogăție, nu bucățile de aur și argint!” - Mahatma Gandhi

Dragi Cititori

Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.

În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996  privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.

Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.

Vă mulțumim, vă dorim o survolare  plăcută a articolelor postate pe site!

Colectivul de redacție.

Despre manipularea odioasă și genocidul prin vaccinuri (partea a-2-a)

Continuăm să postăm articole aducând astfel la cunoștința cititorilor evenimente  și situații de fapt care au ca subiect central efectele vaccinurilor inoculate oamenilor cu o rea credință  criminală. 

Dezinformarea, ascunderea efectelor adverse, manipularea emoțională, minciuna sfruntată, amenințarea,  doar câteva aspecte din efortul disperat al guvernanților vremelnici de a determina populația să se vaccineze contrar tuturor evidențelor și drepturilor fundamentale ale omului! 

În continuare, o relatare a unei persoane din Anglia, care informează cu multă sinceritate despre drama vaccinării a căror martoră este. Este o mărturie cutremurătoare a ce se petrece acum în azilele de bătrâni și modul odios în care oamenii sunt trimiși rapid pe lumea cealaltă…chipurile pentru a fi ”protejați”!  Dorind să își păstreze anonimatul i-am respectat dorința. Garantăm pentru veridicitatea informațiilor deoarece sunt susținute  de mărturii asemănătoare din aceste sui generis ”case ale morții”.

  • Autor: Victory Gladys

Armonizare prin muzică, partea a II-A

diapazon

Dragi cititori,

Așa cum am promis, continuăm seria de articole dedicate  armonizării și ameliorării stării de sănătate care se realizează prin sunete și muzică.  Data trecută  prin bunăvoința autoarei volumului în curs de apariție ”Armonii Sonore”, am prezentat  despre rolul muzicii bisericești; în acest articol vom prezenta despre  rolul diapazonului, un mic instrument muzical cu o mulțime de surprize. De asemeni, autoarea prezintă o situație inedită în care a pezentat concret efectele diapazonului.

  • Autor: Victory Gladys

Muzica dacilor

hora romaneasca

Muzica dacilor: incantaţiile sobre şi grave. 

Geto-dacii, strămoşii noştri direcţi, reprezintă ramura nordică a triburilor trace şi ocupau în antichitate teritoriul dintre litoralul Mării Egee şi Nordul Carpaţilor dar majoritatea triburilor geto-dace se încadrau ca arie geografică în teritoriul României de astăzi.

Neamul geto-dacilor era unitar prin origine, limbă, spaţiu, cultură iar singura diferenţă consta în regiunea locuită. Cultura lor era originală şi chiar dacă a căpătat influenţe de la alte popoare cu care au venit în contact (cimerienii, ilirii, sciţii, elenii) era prea puternică să fie asimilată total.

  • Autor: Victory Gladys

Copyright © 2023 Oglinda Vietii. Toate drepturile rezervate.
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Functional
Cookies functional
Sesiune
Vizita
Accept
Decline