Așa zisa „protecție” formează un nou arhetip uman „Homo Stupidus”!
- Detalii
- Categorie: Umor | Portia de buna-dispozitie
- Autor: Victory Gladys
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
Dragi cititori,
Cu toții ne amintim zilele de tristă amintire când domnia terorii s-a instalat în întreaga lume, evident în România cu specificul inconfundabil local.....evident, vorbim de perioada așa zisei ”plandemii„, când zelul paranoic de a impune purtatul maștii, de a fugări pe stradă oamenii care nu o aveau, împroșcând cu amenzi usturătoare până și ciobanii( vezi Doamne, puteau molipsi caprele și oile); culminând cu a verifica temperatura clienților de către persoane neautorizate, de simpli paznici care nu aveau nici în clin nici în mânecă cu ale medicinii și care s-au găsit plini de ”importanță” să ia temperatura oamenilor, nelăsând nici musca să intre fără aprobarea lor plină de zel prostesc! Această situație îmi amintește de bietele cozi de topor fără simțire și gândire care execută orbește ordine aberante și de care ”stăpânii” se folosesc pentru a controla și implementa fărădelegile.
Aceasta este o experiență personală pe care v-o descriu cu mare acuratețe și în spiritul Adevărului.
Fiind în Anglia, am căutat un servici…după multe căutări, dat fiind situația economică dificilă și din această țară am gasit un loc de muncă într-un depozit( Warehouse). Aici am susținut mai multe teste apoi am fost acceptată ca lucrător operativ. Munca mea, ca și a altor zeci de persoane, consta în a verifica hainele, încălțămintea și diferite accesorii care erau returnate de cumpărători. Erau verificate dacă erau în condiții bune(curate, fără defecte de fabricație) fiind reîmpachetate și etichetate, iar dacă aveau diverse defecte sau nu corespondeau erau trimise la alte verificări suplimentare și reparații dacă era cazul. Locul de muncă consta într-o hală imensă, cu etaj, în care erau zeci de computere ( cred că vreo 70-80), toate logate la internet!
Dragi cititori, ne-am propus să începem acest an într-un mod optimist! Pentru noi, colectivul de redacție, imaginile și muzica veche românească sunt un îndemn în a ne reîntoarce la rădăcini, de acolo de unde ne tragem puterea și identitatea națională.
Vă sugerăm să faceți pentru câteva minute o incursiune în trecut, când totul era mult mai pur, iar oamenii trăiau în armonie cu natura, păstrând tradițiile și portul național.