Oameni normali versus conspiraționiști
- Detalii
- Categorie: Umor | Portia de buna-dispozitie

- Autor: Victory Gladys
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
Dragi cititori,
Credința în Dumnezeu se găsește oglindită în multe cuvinte înțelepte ale monahilor ortodoxi. Am ales să prezentăm vorbele de duh ale Sfântului român Arsenie Boca și ale unui monah grec; exemple care într-o singură frază condensează adevăruri la care merită să medităm.
Funcționarea creierului depinde de mai multe aspecte, dar unul dintre cele mai importante este alimentația. Un singur aliment poate face o diferență mare când vine vorba de sănătatea creierului, fiind plin de beneficii.
Medici neurologi cu vastă experiență în domeniul medical au vorbit deschis despre beneficile pe care le oferă nucile. Dan Sherzai și Ayesha Sherzai sunt doi medici neurologi care au vorbit într-un interviu pentru Mind Body Green despre cât de important este consumul de nuci pentru creier.
În acestă expunere, colaboratoarea noastră (autoarea lucrării în curs de apariție Armonii Sonore) va descrie câteva aspecte esențiale despre simbolismul horelor, urmând ca acest subiect să fie dezvoltat și în postarea următoare. Gladys Victory
” În străvechea Dacie sunt atestate de istorici existența așa numitelor ”universități” Zalmoxiene o echivalare în termeni moderni a locurilor(de obicei aflate în vecinatatea templelor) unde înțelepții vremurilor trecute din teritoriul daco-getic predau științele vremii cum ar fi astronomia, astrologia, studiul plantelor și animalelor (botanica și zoologia din zilele noastre), matematica, medicina și bineînțeles muzica care avea un loc însemnat în acele vremi. Aici veneau, dornici de învățatură, bărbați din Europa, din îndepărtatul Egipt, cât și din zonele orientale pentru a se desăvârși în cunoaștere, pentru a primi o nouă învățatură, pentru a împărtăși la rândul lor din tainele meleagurilor îndepărtate de unde veneau.
Citește mai mult: Magia dansurilor românești. Intermediar între sacru și profan – continuare