Platon spunea: „Până și zeilor le plac glumele”
- Detalii
- Categorie: Umor | Portia de buna-dispozitie
- Autor: Victory Gladys
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
Dragi cititori,
Contintinuam să postăm pe oglindavietii.ro seria previziunilor astrologice inspirate, oferite cu generozitate de astrologul Rodica Purniche. Vă invităm să parcurgeți alături de noi un material inspirat, complex care aduce inedite informații depre evenimentele astrologice care vor urma curând.
1 ian 2024, 7h52 (+2h00GMT), București, 26E06/44N24
Astrologia nu este un divertisment de revistă sau de radio-tv, așa cum ne-au obișnuit toate formele de presă ale zilelor noastre; nici o disciplină separată sau o afacere destul de profitabilă pentru unii; ea este o știință sacră, revelată pământenilor de către Dumnezeu, și care funcționează într-un sistem complex, ternar.
Citește mai mult: Previziuni astrologice pentru anul 2024 - partea a 3-a (A)
Funcționarea creierului depinde de mai multe aspecte, dar unul dintre cele mai importante este alimentația. Un singur aliment poate face o diferență mare când vine vorba de sănătatea creierului, fiind plin de beneficii.
Medici neurologi cu vastă experiență în domeniul medical au vorbit deschis despre beneficile pe care le oferă nucile. Dan Sherzai și Ayesha Sherzai sunt doi medici neurologi care au vorbit într-un interviu pentru Mind Body Green despre cât de important este consumul de nuci pentru creier.
Multe proverbe și zicători ne încurajează să ne folosim cu încredere de umor. Iată de ce avem nevoie de el și cum ne ajuta in viața de zi cu zi.
Umorul este un coagulant social. El funcționează precum o cale de comunicare între oameni. Prin intermediul său se realizează coeziunea socială, oamenii se apropie, se manifestă și traiesc impreuna anumite idei si dispozitii.
Dezvoltarea noastră psihologică depinde de incluziunea socială. Fără mediul social nu am putea să ne dezvoltăm din punct de vedere psihologic.
Așadar, prin faptul că facilitează apropierea dintre oameni, umorul contribuie și la evoluția noastră psihologică….
Citește mai mult: Umorul stenic, binefăcător – Un mod perfect natural de a fi fericiți!