Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
”În 8 septembrie, creştinii prăznuiesc Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, aşa cum mai este cunoscută în popor cea mai mare sărbătoare a toamnei. Importanţa venerării Maicii Domnului este simbolizată de numărul foarte mare de biserici care îi poartă numele şi de cele mai mult de 2.2 milioane de persoane care îşi sărbătoresc onomastica cu această ocazie.
Praznicul Naşterii Maicii Domnului este prima sărbătoare a anului bisericesc ortodox, care începe în 1 septembrie, aleasă pentru că Maria este noua Evă, cea care avea să nască pe Hristos, „la plinirea vremii”.
Citește mai mult: Naşterea Maicii Domnului şi tradiţii populare de Sfânta Maria Mică
Rețetele prezentate mai jos nu exclud tratamentul medical de specialitate! Atenție la substanțele cu potențial alergen.
Plantele de leac și uleiurile esențiale extrase prin metode naturale sunt cunoscute încă din zorii umanității! Practic, noi ca ființe umane am descoperit și pas cu pas am aplicat efectele remarcabile ale plantelor de leac de la primii zori ai conștiinței umane, iar această sui generis cunoaștere, transformată ulterior în știință a trecut din generație în generație(fiind deseori secrete bine păzite) de la vindecatori, la șamani, vraci, până în zilele noastre la farmaciștii de azi care le utilizează sper, cât mai ințelept și în respect față de natură și oameni, calitățile unice.
Dragi cititori,
Mă tot gândesc de ceva timp ....ce s-ar face omenirea fără umor??? Cu siguranță ar fi mult mai tristă, anostă și....nu am mai fi cu adevărat oameni, după umila mea părere! A face haz de necaz, a gusta o glumă bună, sunt unele din caracteristicile unice ale lui Homo sapiens. Așa cum sarea și piperul dau gust mâncării, tot așa umorul ne ajută să fim mai veseli, mai buni, mai spontani și mai sănătoși !
Așadar haideți să ne bucurăm oameni buni, pentru că viața pe acest pamânt nu este infinită, și deseori, o porție bună de umor face cât tone de teorie!