Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Muzica poate îmbunătăți experiența de lectură.
Materialele postate în acest site sunt protejate prin drepturile de autor.
În prezent, în România, dreptul de autor este reglementat prin Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată.
Notă: Materialele expuse pe site (cu sursele aferente), reprezintă punctul nostru de vedere. Prin expunerea acestora nu dorim să incităm la ură sau discriminare. Invităm ca fiecare cititor să își utilizeze propria percepție, intuiție și discernământ.
Vă mulțumim, vă dorim o survolare plăcută a articolelor postate pe site!
Colectivul de redacție.
Întotdeauna există o cale de a ne îndrepta! Primul pas este să devenim conștienți de faptul că greșim și pășim pe o cale strâmbă. După acest fundamental pas, această ”trezire” ne va conduce treptat, cu eforturi adecvate și încununate de succes spre calea luminoasă a îndreptării.
Rețeta de mai jos a fost folosită în timpul epidemiilor de ciumă din Europa. În acea perioadă erau anumite persoane care nu se sfiau și nu se temeau să prade pe cei muribunzi sau decedați. Legenda spune că patru hoți francezi din secolul al XV-lea, au creat o combinație aromatică specială secretă(pe care ulterior, fiind prinși și condamnați,au dat-o la iveală pentru a scăpa cu viață). În mod miraculos, nu se îmbolnăveau pentru că foloseau acest amestec secret, care ulterior a fost folosit de brand-ul internațional Young Living , sub denumirea de ”Thieves”, care în traducere înseamnă ”Hoții”.
Astfel postăm acest remediu secret. IMPORTANT! Se vor folosi doar uleiuri esențiale.
În acestă expunere, colaboratoarea noastră (autoarea lucrării în curs de apariție Armonii Sonore) va descrie câteva aspecte esențiale despre simbolismul horelor, urmând ca acest subiect să fie dezvoltat și în postarea următoare. Gladys Victory
” În străvechea Dacie sunt atestate de istorici existența așa numitelor ”universități” Zalmoxiene o echivalare în termeni moderni a locurilor(de obicei aflate în vecinatatea templelor) unde înțelepții vremurilor trecute din teritoriul daco-getic predau științele vremii cum ar fi astronomia, astrologia, studiul plantelor și animalelor (botanica și zoologia din zilele noastre), matematica, medicina și bineînțeles muzica care avea un loc însemnat în acele vremi. Aici veneau, dornici de învățatură, bărbați din Europa, din îndepărtatul Egipt, cât și din zonele orientale pentru a se desăvârși în cunoaștere, pentru a primi o nouă învățatură, pentru a împărtăși la rândul lor din tainele meleagurilor îndepărtate de unde veneau.
Citește mai mult: Magia dansurilor românești. Intermediar între sacru și profan – continuare